Sporten onder begeleiding van een personal trainer in Eindhoven

Als je sport met een personal trainer weet je zeker dat je de juiste begeleiding krijgt en gemotiveerd blijft. Waar je in een reguliere sportschool wat aan je lot over gelaten wordt, is de personal trainer altijd in de buurt. Professionele coaching zorgt er voor dat je jouw doelen sneller kunt behalen. Daarnaast is de kans op blessures kleiner omdat er meer aandacht is voor hoe de oefeningen worden uitgevoerd.

Coaching en training op maat

Bij 2CRE8 Coaching & Training is de training erop gericht om jou je doelen te laten behalen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van verschillende trainingsmethoden. Welke voor jou het meest geschikt is, hangt af van je doel en je persoonlijkheid. Wij zorgen voor de juiste prikkel die nodig is om jouw doel te behalen. Trainingsschema’s op maat, eventueel gecombineerd met voedingsschema’s zorgen voor een persoonlijke en individuele aanpak. Elke persoon is anders en elk doel is anders. Daarom is personal training bij Trainingsstudio 2CRE8 echt maatwerk.

Wil je weten of personal training ook wat voor jou is? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Trainingsstudio 2CRE8 is gevestigd op een unieke locatie in het Philips Stadion. Door de ruime openingstijden kun je sporten op een moment dat het jou uitkomt.

Meer weten over de trainers van 2CRE8? Neem een kijkje in hun social media pagina's door op de plaatjes te klikken!

Klinkt het bovenstaande als muziek in je oren, maar train je toch liever in een (kleine) groep dan alleen? Bij 2CRE8 Coaching & Training ben je ook voor (small) group training aan het juiste adres!

Waarom trainen bij 2CRE8?

Gericht werken aan je doelstelling

Trainen onder professionele begeleiding

Een voedingsschema en trainingsschema afgesteld op jouw doel

Trainen op een unieke locatie: het Philips Stadion!

 

STEL NIET UIT EN VRAAG EEN KENNISMAKINGSGESPREK AAN!

 

 

Personal Training Studio 2CRE8 Coaching & Training in Eindhoven is dé plek voor Personal Training & Small Group Training. Bij 2CRE8 Coaching & Training ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefdag Fitness

Contact

2CRE8 Coaching & Training
PSV-laan 81(entree 31)
5616 LX Eindhoven


2CRE8 en het Coronavirus

2CRE8 en het Coronavirus

Geplaatst op: 2020-05-07

Maatregelen omtrent het Coronavirus

Lees meer Meer nieuws
Sport studio PSV

Sport studio PSV

Geplaatst op: 2019-12-03

Als je dacht dat alleen spelers van PSV trainen in een sport studio in het Philips Stadion, dan heb je het mis. Ook jij kunt sporten onder begeleiding in deze prachtige voetbaltempel. In deze blog lees je alles ov...

Lees meer Meer nieuws
  • Ik ben fitter, slanker en sterker! Mijn training bij 2CRE8 is niet meer weg te denken uit mijn weekplanning!

    Josien
  • Ruud is niet alleen maar mijn trainer, maar ook een coach die mij helpt op weg naar een gezonder leven!

    Marvin
Josien Marvin