DUO PT

2CRE8 biedt ook Duo Personal Training aan. Dat is Personal Training; maar dan met zijn tweeën! Haal het beste uit de training door elkaar te motiveren, en geniet van de gezelligheid die hoort bij samen trainen.

Train jij graag met een specefiek persoon, een vriend of een famillielid misschien, dan is DUO Personal Trianing voor jou. Prefereer je fitness in een grotere groep, vanaf 3 personen? Bekijk dan de (Small) Group Training mogelijkheden van 2CRE8!

Lijkt het je leuk om met het hele kantoor in vorm te rijken, en tegelijk aan de synergie op de werkvloer te werken? Ontdek dat de mogelijkheden voor Bedrijfsfitness bij 2CRE8 Coaching & Training!

Meer weten over Duo Personal Training bij 2CRE8? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op!

 

Personal Training Studio 2CRE8 Coaching & Training in Eindhoven is dé plek voor Personal Training & Small Group Training. Bij 2CRE8 Coaching & Training ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefdag Fitness

Contact

2CRE8 Coaching & Training
PSV-laan 81(entree 31)
5616 LX Eindhoven


2CRE8 en het Coronavirus

2CRE8 en het Coronavirus

Geplaatst op: 2020-05-07

Maatregelen omtrent het Coronavirus

Lees meer Meer nieuws
Sport studio PSV

Sport studio PSV

Geplaatst op: 2019-12-03

Als je dacht dat alleen spelers van PSV trainen in een sport studio in het Philips Stadion, dan heb je het mis. Ook jij kunt sporten onder begeleiding in deze prachtige voetbaltempel. In deze blog lees je alles ov...

Lees meer Meer nieuws
  • Ik ben fitter, slanker en sterker! Mijn training bij 2CRE8 is niet meer weg te denken uit mijn weekplanning!

    Josien
  • Ruud is niet alleen maar mijn trainer, maar ook een coach die mij helpt op weg naar een gezonder leven!

    Marvin
Josien Marvin