Sporten onder begeleiding Eindhoven

Wil je sporten onder begeleiding in Eindhoven? Kom dan naar 2CRE8! In deze blog geven we antwoord op de vragen ‘wat is een personal trainer?’ en ‘wat doet een personal trainer?’. Ook lees je meer over onze sport studio.

 

Wat is een personal trainer?

 

Sporten onder begeleiding in Eindhoven bij 2CRE8 doe je met een personal trainer. Een personal trainer is in ons geval een fitnessinstructeur die je helpt om je doelen te behalen. De personal trainer leert je technieken aan, zodat je oefeningen op een correcte manier uitvoert. Daarnaast zal de coach een ideaal trainingsschema en voedingsschema voor je opstellen, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Daarnaast is onze trainer een motivator. Motivatie is belangrijk, aangezien velen het moeilijk vinden om het vol te houden. Met de nodige motivatie blijf je plezier houden. Bovendien hou je het dan langer vol.

 

Wat doet een personal trainer?

Een personal trainer doet verschillende dingen. Zoals je hebt kunnen lezen zorgt een personal coach voor een trainingsschema en voedingsschema. Daarnaast geeft hij of zij voorlichting over oefeningen en voeding en zal de trainer je mentaal ondersteunen wanneer dat nodig is. Verder wordt de voortgang besproken en zal hij of zij je regelmatig wegen en meten. Trainen onder begeleiding in Eindhoven bij 2CRE8 brengt dus veel voordelen met zich mee!

 

2CRE8

Je hebt verschillende mogelijkheden bij 2CRE8. Je kunt sporten onder begeleiding in Eindhoven van een personal trainer, maar je hebt tevens de mogelijkheid om te trainen met een kleine groep (small group training). Welke optie het beste bij jou past hangt af van je doelen en je persoonlijkheid. Neem gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende lidmaatschapstest. We zullen jouw wensen bespreken en er alles aan doen om jouw doelen te laten behalen!

 

Personal Training Studio 2CRE8 Coaching & Training in Eindhoven is dé plek voor Personal Training & Small Group Training. Bij 2CRE8 Coaching & Training ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefdag Fitness.

Contact

2CRE8 Coaching & Training
PSV-laan 81(entree 31)
5616 LX Eindhoven


2CRE8 en het Coronavirus

2CRE8 en het Coronavirus

Geplaatst op: 2020-05-07

Maatregelen omtrent het Coronavirus

Lees meer Meer nieuws
Sport studio PSV

Sport studio PSV

Geplaatst op: 2019-12-03

Als je dacht dat alleen spelers van PSV trainen in een sport studio in het Philips Stadion, dan heb je het mis. Ook jij kunt sporten onder begeleiding in deze prachtige voetbaltempel. In deze blog lees je alles ov...

Lees meer Meer nieuws
  • Ik ben fitter, slanker en sterker! Mijn training bij 2CRE8 is niet meer weg te denken uit mijn weekplanning!

    Josien
  • Ruud is niet alleen maar mijn trainer, maar ook een coach die mij helpt op weg naar een gezonder leven!

    Marvin
Josien Marvin