Sport studio PSV

Als je dacht dat alleen spelers van PSV trainen in een sport studio in het Philips Stadion, dan heb je het mis. Ook jij kunt sporten onder begeleiding in deze prachtige voetbaltempel. In deze blog lees je alles over het Philips Stadion, de personal trainers van 2CRE8 en een aantal reviews.

 

Philips Stadion

Het Philips Stadion is de thuishaven van PSV en heeft een capaciteit van maar liefst 36.500. Het werd geopend op 12 december in het jaar 1911. In dit stadion zijn veel bedrijven gevestigd, waaronder 2CRE8. Bij ons kun je terecht als je graag wil trainen onder begeleiding in een sport studio bij PSV. We zijn gevestigd aan de PSV-Laan op nummer 81. Onze studio is te vinden bij entree 31.

 

Personal training

Personal training kan ideaal zijn als je het trainen serieus wil aanpakken. Bij de sport studio PSV van 2CRE8 zorgen we voor een gepast voedingsschema, trainingsschema en professionele begeleiding. We houden je natuurlijk ook gemotiveerd. Bij is een reguliere sportschool is dat meestal niet het geval en wordt je aan je lot overgelaten. Vaak zien we dat mensen oefeningen verkeerd uitvoeren. Dit kan leiden tot blessures en dat wil je natuurlijk niet. Bij 2CRE8 hoef je je daar geen zorgen over te maken.

 

Reviews

Josien traint al een tijdje bij 2CRE8 in de sport studio in Eindhoven: “Ik ben fitter, slanker en sterker! Mijn training bij 2CRE8 is niet meer weg te denken uit mijn weekplanning!” Ook Carlo boekt progressie en voelt zich aanzienlijk beter dan voordat hij trainde onder begeleiding. “Ik ben enorm vooruitgegaan en ben nu veel stabieler, soepeler, sterker en pijnvrij!” Ellen traint ook bij ons en heeft tot slot nog een motiverende uitspraak: “Alles is mogelijk, als je maar start en niet stop en doorgaat!”

 

Personal Training Studio 2CRE8 Coaching & Training in Eindhoven is dé plek voor Personal Training & Small Group Training. Bij 2CRE8 Coaching & Training ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefdag Fitness.

Contact

2CRE8 Coaching & Training
PSV-laan 81(entree 31)
5616 LX Eindhoven


Sport studio PSV

Sport studio PSV

Geplaatst op: 2019-12-03

Als je dacht dat alleen spelers van PSV trainen in een sport studio in het Philips Stadion, dan heb je het mis. Ook jij kunt sporten onder begeleiding in deze prachtige voetbaltempel. In deze blog lees je alles ov...

Lees meer Meer nieuws
Sporten onder begeleiding Eindhoven

Sporten onder begeleiding Eindhoven

Geplaatst op: 2019-12-03

Wil je sporten onder begeleiding in Eindhoven? Kom dan naar 2CRE8! In deze blog geven we antwoord op de vragen ‘wat is een personal trainer?’ en ‘wat doet een personal trainer?’. Ook l...

Lees meer Meer nieuws
  • Ik ben fitter, slanker en sterker! Mijn training bij 2CRE8 is niet meer weg te denken uit mijn weekplanning!

    Josien
  • Ruud is niet alleen maar mijn trainer, maar ook een coach die mij helpt op weg naar een gezonder leven!

    Marvin
Josien Marvin